aSIAKKAIDEN KANSSA TEHTYJÄ

Projekteja

Vuosien mittaan olen ollut mukana monessa projektissa ja pitkissä asiakkuuksissa. Työ on hyvin käytännönläheistä ja tarvejohdannaista. 

Luova suunnittelu on toki myös uuden luomista, mutta myös yhtenäisen linjan sitkeää jatkokäyttöä. Hyvästä olemassa olevasta ilmeestä tehdään mainosmateriaalia vuosien ajan. 

Asiakkailta

Yhteistyö Nonan kanssa on sujunut erinomaisesti jo usean vuoden ajan. Nonan kanssa on helppo hoitaa kaikenlaiset ja kaikenkokoiset työt ja projektit. Hänen kanssaan on vaivatonta kommunikoida ja lopputulos on aina juuri sellainen kuin on toivottu.

Sovituissa aikatauluissa on aina pysytty ja Nona on pystynyt auttamaan meitä myös hyvin nopealla aikataululla. Voin siis vahvasti suositella Nonan palveluita.
Mari Ranta / Myynninmaailma
Parasta ehdottomasti oli se, että miljooniin ääniviesteihin ja typeriin kysymyksiin olen aina saanut vastauksen! Toimivat ja selkeät nettisivut takaavat paremman asiakaskokemuksen sekä lisää ajanvarauksia.

Yhteistyö sujui ongelmitta ja on ihanaa kun on ystävä jolle voit hyvin selkeästi kertoa oman mielipiteesi eikä tarvitse murehtia mielensäpahoittamisista.
Maria Uusihaka / MAU Hair & Beauty
Nona brändäsi yritykseni ilmeen ja loistavasti brändäsikin! Asiakkaat ovat kiitelleet uutta ilmettä, josta tulee "hyvät vibat”.
Hanna-Maria Hakala / Siisti Idea

Kiinnostuitko?

Kysy ihmeessä – se ei maksa mitään. 

Tiedustelu ei myöskään johda myyntipuheisiin, sillä työni on suunnitella, ei myydä.