Digiduunarin esittely

Matka ammattilaiseksi
digijeesaaja

Moi, mä oon Nona...

Syntynyt ammattiin

Jo nuorena uskoin, että tietokoneissa on tulevaisuus. Olen syntynyt luovien alojen yrittäjäperheeseen ja sellaiseksi olen myös kasvanut: yrittelijääksi digitaituriksi.

Intohimoni grafiikkaan ja nettisivujen luomiseen syntyi jo ennen kuin kodissamme oli internetyhteyttä. Mielikuvitus ja piirtäminen ovat aina olleet osa minua ja kilpaileminen idearikkaan sisareni kanssa piirrosten saamasta huomiosta, auttoi minua kehittämään taitojani itsenäisesti ja havainnoimaan ympäristöä.

“Itse olet oman onnesi seppä” on ollut vanhempieni ja isovanhempieni esimerkki minulle.


Graafinen monipuolisuus

Toiminnassani näkyy graafisen alan monipuolisuus, joka on kasvanut elämäni varrella. Olen oppinut luomaan erilaisia tyylisuuntia, kuten minimalismia, rokkia, kuvitusta ja klassista tyyliä. Kuitenkin se, mikä saa minut innostumaan eniten, on kaupallinen minimalismi.

Ilokseni olen saanut tehdä satoja erilaisia projekteja yli 15 vuoden urani aikana, joista parhaimmat muistot pitävät sisällään yhteisöllisyyttä ja ystävyyttä asiakkaiden kanssa.

Ammattinörtin merkkihetkiä, on ollut päästä tuottamaan esite jossa on ollut mukana laadukas paperi, kohdelakkausta ja foliointia. Tälläiset tekniset kikkailut maksavat tietysti hunajaa, joten niitä ei kovin monesti rividuunari pääse toteuttamaan.

Elän ammatilleni ja selaankin päivittäin sosiaalisen median kautta alan trendejä sekä vaikuttajia. Tuorein mottoni on “Toiset tekee ristikoita iltapuhteiksi, meikä nettisivuja”.

Valmiina auttamaan

Kohderyhmäni ovat pienyritykset, ja tavoitteenani on tarjota heille laadukasta grafiikkaa, vaikka budjetti ei olisikaan niin mittava. Minulle on tärkeää auttaa heitä, joilla ei ole välttämättä vahvaa digitaalista osaamista tai visuaalista silmää. Toivon, että palveluni heijastaa avuliaisuuttani, tarjoten samalla  vahvan ammattimaisen tuotteen.


Pienet saavutukset, suuri merkitys

Olen kiitollinen pienistä saavutuksista urani varrella. Olen opiskellut paljon ja laajentanut näkemystäni. Yrittäjyyden lisäksi olen työskennellyt niin pitkissä kuin lyhyissäkin työsuhteissa. Jokainen kokemus on ollut sydämelleni tärkeä, vaikka niistä ei olekaan tullut kuuluisia ammatillisia palkintoja.

Urani alussa ajattelin että ollakseen hyvä, on vähintään saatava kutsu Cannesin vuosijuhliin. Mutta todellinen hyvyys ja tärkeys muodostuu ihan muista asioista.

Arvot ohjaavat työtäni

Avoimuus, hyvyys ja jatkuva kehittyminen ovat yritykseni kulmakiviä. Olen rehellinen ja avulias asiakkaitani kohtaan sekä pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Uskon, että kaikessa on aina parantamisen varaa ja olen valmis tarttumaan juuri siihen.
Hinnoitteluni on oikeudenmukaista, sillä se koostuu pelkästään omasta käytetystä ajastani. Ammattitaidolla on toki hintansa ja oma aikani on yhtä arvokas ja tärkeä kuin muidenkin ammattiryhmien edustajilla – ei enempää eikä vähempää.

Tulevaisuuden näkymät

Tulevaisuudessa toivon voivani tehdä työtäni kestävällä intohimolla ja kehittyä maailman muuttumisen mukana. Sitten keski-iän tienoilla haaveilen myös taideterapeutin roolista nykyisen ammattini lisäksi. Haluan auttaa ihmisiä tuomaan ajatuksiaan kuviksi ja saamaan sitä kautta lisää ymmärrystä heidän sisäisestä sielunelämästään.


Persoonani ja palveluni

Olen nauravainen, rento ja rehellinen – joskus ehkä liiankin rehellinen. Sosiaaliseksi oppineena introverttinä olen herkistynyt havaitsemaan asiakkaideni tarpeita ja myös sanatonta viestintää. Toivon, että asiakkaani tuntevat olonsa turvalliseksi, mukavaksi ja että työskentely kanssani on helppoa.

NONA on enemmän kuin pelkkää graafista suunnittelua. Se on tarina siitä, kuinka intohimo ja monipuolisuus voivat muovata yrityksen, ja kuinka yritys voi heijastaa yrittäjänsä arvoja ja persoonallisuutta.

“Mä oon mä” ja valmis auttamaan sua tuomaan sun vision henkiin grafiikan avulla 🙂

Kiinnostuitko?

Kysy ihmeessä – se ei maksa mitään. 

Tiedustelu ei myöskään johda myyntipuheisiin, sillä työni on suunnitella, ei myydä.