Reilu vuosi sitten aloitin aliurakointisopimuksen voimakkaasti kasvavan Myynninmaailman kanssa. Yhteistyö on sujunut kaikinpuolin mielekkäästi ja en voi kuin ihmetellä – Miksi en tätä aiemmin tajunnut?

Aliurakointi on täydellinen työskentelytapa, kaltaiselleni semi-sosiaaliselle introvertille! Tuskailin vuosia asiakkaiden hankkimisen ympärillä, kiertelin sitä kuin kissa kuumaa puuroa, eikä se johtanut mihinkään. Oman osaamisen myyminen ei vain ole itselleni ollenkaan luontevaa, vaikka ammattitaitoa varsinaiseen tekemiseen löytyy 15 vuoden verran. Nyt voin huokaista helpotuksesta, sillä työntarjoaja hoitaa myymisen ja asiakkaiden hankinnan puolestani.

Vaikka työmäärä on vaihtelevaa, eikä tulovirta ole tasainen, on ihanaa kun voi ottaa rennosti työtilausten välillä. Arki on alkanut maistumaan paljon paremmalle, kun elanto on kohtuullinen ja päivisin ehtii vaikka käydä lenkillä jos siltä tuntuu. Kiitollisuus on noussut päällimmäiseksi tunteeksi työnteon suhteen.

Graafinen suunnittelu tulee minulla selkärangasta ja siitä syystä pystyn tarjoamaan kustannustehokasta palvelua yrityksille, jotka eivät vielä syystä tai toisesta halua/pysty palkkaamaan täyspäiväistä suunnittelijaa. Tuntiveloitus yrityksille on luonnollisesti edullisempi, kuin minkä he itse laskuttavat asiakkaaltaan. Win-Win tilanne kaikille.

Mikäli kipinä heräsi ja kiinnostuit palveluistani,
kysy ihmeessä lisää – sovitaan molemmille sopiva ratkaisu!